НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие дископатия кръст сърце артроза сън опорно-двигателен апарат депресия бучка високо кръвно здравословни проблеми бъбреци кръвно успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Вече нямам камъни в бъбрека нито киста”

Казвам се Мита Мичева Цветковска от гр. Троян. Идвам вече година и седем месеца. Аз съм от 4-то ниво, тъй като съм оперирана и ми е махната жлъчката, имам и разширени вени, имам шипове целият гръбначен стълб, имам дископатия. Откриха ми камъни в левия бъбрек с киста. Трябва да отида сега да си извадя документ за препенсионирване, защото съм втора група инвалидност и ми дадоха този документ, че нямам камъни в бъбрека нито киста. Това го дължа на кабинет Егология. Също имах и високо кръвно, което се нормализира, най-много го вдигам до 150, като преди го вдигах над 200. Сега се чувствам добре. В семейството ми много добре се чувстват всички, децата ми са в чужбина, особено големия ми внук всичко си постига. И затова, който не вярва на науката Егология той губи, а тези, които вярват имат пълната помощ и подкрепа и аз ще идвам въпреки всичко. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009