НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение опорно-двигателен апарат кръвно бучка дископатия кръст високо кръвно депресия главоболие артроза бъбреци сърце сън здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Крака ми порасна с 1см”

 
Свързани проблеми: опорно-двигателен апарат
 
Първия път, когато дойдох аз не можех да се наведа, гръбначния стълб ме болеше, губех съзнание. Река да копая, с часове чакам да дойда в съзнание. Като дойдох при г-н Захариев ми стана лошо, започнаха да ми текат сълзите без да искам, треперех и чисто жълта бях. Горда съм и щастлива, че това ми мина – 10 дни ме държа и след това ми мина, до днешен ден копая и нищо ми няма. Крака ми беше по-къс от катастрофа 22 години, аз не можех да го движа – влачех го. Под ключа ми имаше една топка – тази топка се разнесе, крака ми порасна с 1см. възстанови се като другия. Щастлива съм и сина ми се пооправи и сме добре. Той ме попита дали може да дойде на директен контакт като се прибере, за да се оправи по-бързо, защото е в Германия. Той е на състезания из Европа. На недоброжелателите бих казала: който не вярва никой да не идва, а който вярва щастлива Егология има за всички. Който си вярва да си вярва, защото лечение има. Аз съм щастлива. Крака ми беше къс 22 години от 2 октомври 1981г. при катастрофа. За пет посещения само. Дори имах червено петно като сърп на врата си – сега го няма. Сина пък изобщо нямаше петно, но не му вървеше бизнеса. Тестувах го. Егологията има голямо и щастливо бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009