НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци успокоение артроза опорно-двигателен апарат кръвно дископатия главоболие бучка кръст здравословни проблеми депресия високо кръвно сън сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Откакто посещавам редовно кабинета се чувствам по-добре”

 
Свързани проблеми: множествена склероза
 
Казвам се Мата Тобалева от гр. Пазарджик. Посещавам кабинета от година и половина. Болна съм от МС – засяга централната нервна система, в последствие и опородвигателния апарат с различни прояви, при мен е в изтръпване на дясната телесна половина. Откакто посещавам редовно кабинета се чувствам по-добре. Болестта е нелечима, но откакто идвам тук болестта се спира и запазвам това ниво на добър живот. Множествената склероза – загубва се проводимостта на нервните тъкани следствие. Това е имунно заболяване. Самата имунна система унищожава своя тъкан. Аз за около две години се задържах на същото ниво, което е само изтръпване на дясна ръка, даже почти понякога не го чувствам, което са много добри показатели. На недоброжелателите бих казала, че тук е много добре да се посещава и хората, които идват тук се чувстват все по-добре и емоционално и физически – тук лошата, негативна енергия се изчиства и човек се изчиства.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009