НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми артроза опорно-двигателен апарат кръвно главоболие сън депресия бучка дископатия сърце кръст високо кръвно бъбреци успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Има някакъв синхрон, хармония между нас”

 
Свързани проблеми: инсулт кръвно успокоение
 
Казвам се Добринка Григорова Михайлова от гр. Перник. Посещавам кабинета вече 2 години и половина. С голяма радост мога да кажа, че нещата се развиха много точно, в смисъл, че преди 3 години аз направих инсулт. От наш близък аз разбрах за кабинета на г-н Захариев, помолих го да ми закупи материалите, всичко каквото е необходимо. Той ми ги донесе, запознахме се с материята със съпруга ми и дъщеря ми, която е на 14 години сега. Видяхме как стоят нещата и решихме, че трябва да посещаваме кабинета – това е лично наше мнение, не е наложено от никого, нито от приятели, нито от никого. И започнахме да идваме и проблемите започнаха да имат много голям положителен резултат. Инсулта ми е на дясната страна – мозъчен инсулт, който засегна дясната ръка и крака. Може би от 6-7 месеца се чувствам много добре. Започнах да се възстановявам. Пак има болка, но не е такава каквато беше до преди 7 месеца. Кръвното ми от 4-5 месеца е съвсем нормално 120 на 80, 130 на 90, това варира от 7 месеца насам. Чувствам се малко по-спокойна, не както съм била преди напрегната. Има коренна промяна и в къщи, семейно, всички много добре се разбираме, много добре гледаме на нещата, като че ли има някакъв синхрон, хармония между нас тримата. Мога да кажа с 100% сигурност, че Егологията възвръща хармонията в семейството. На тези, които не познават материята бих казала, че първо трябва да се запознаят от до с материята, едва ли не като на изпит подготвени. Да се запознаят с материята, да проучат нещата и нека да вярват на хората, които наистина имат помощ и които се чувстват отлично, а това съм аз и моето семейство. Благодаря за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009