НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно опорно-двигателен апарат депресия високо кръвно бучка здравословни проблеми бъбреци артроза сън кръст главоболие сърце успокоение дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Получавах кръвоизлив и ме карат да се оперирам”

Казвам се Спас Илиев Стефанов от гр. Пловдив. Кабинета го посещавам две години и половина. Когато дойдох тук за първи път бях много зле здравословно. Имах доказана язва на дванадесетопръстника, имах хемороиди кървящи, даже излезли бяха. Четири пъти получавах кръвоизлив и ме карат да се оперирам. В болница лежах, биеха ми инжекции и ме пуснаха. Гледах телевизия и попаднах на предаването на г-н Захариев и решихме да дойдем тук и вече две години и половина посещаваме кабинета и изобщо нямам проблеми с това нещо. Хемороидите отдавана се изчистиха, а язвата повече от година вече не ме притеснява. За здраве не бих лъгал. Мен ме познават много в Пловдив, защото аз съм бивш таксиметров шофьор и знаят, че съм болен от язва и хемороиди. На скептиците бих казал, че крайната точка тук е оправяне, но трябва да си постоянен и да идваш.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009