НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци сън опорно-двигателен апарат кръст сърце дископатия депресия бучка главоболие здравословни проблеми високо кръвно кръвно артроза успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Нещата в семейството ми драстично започнаха да се оправят”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Мария Пурева от София на 54 години. Миналия месец бях в кабинета на г-н Захариев и той ми каза, че имам І-во ниво на СЕС. Сега идвам за втори път и нещата в семейството ми драстично започнаха да се оправят. Шест души живеем у дома и всеки е срещу всеки. Просто има някаква нетърпимост между нас – мразене, разправии. Даже зет ми искаше да сече сестра ми със секира. И то просто без причина, може би нещо вътрешно го кара. Сигурно съжалява веднага след това. Такива много силни отрицателни емоции – направо отвратителни. А бяхме семейство за пример. Това положение се появи може би преди 1-2 години и характерния белег също. И започнаха сблъсъците. Сега благодарение на г-н Димитър Захариев, нещата започнаха съвсем драстично да се оправят. Игнорирайки СЕС се махат и проблемите. Боготворя Ви г-н Захариев. То е просто един вирус, който кара хората в един момент, без да има основание да тръгнат един срещу друг и да влизат в такива конфликтни ситуации. Дано все повече хора разберат това нещо за да може да им се помогне. Да сте жив и здрав г-н Захариев. Науката Егология ще просперира, има бъдеще и то голямо, защото просто ние живеем в много голям стрес.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009