НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън главоболие високо кръвно кръвно бучка бъбреци артроза кръст здравословни проблеми сърце дископатия опорно-двигателен апарат депресия успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Най-важното нещо което усещам е спокойствието”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Мариана от Етро поле. За кабинета разбрах от телевизията и от близки и познати чули за Егологията и кабинета, посещавали. От година и половина посещавам кабинета, сравнително редовно, само няколко пъти закъснявах. Преди да започна да го посещавам имах един период от 5 години. Проблеми от всякакво естество и все по-сериозни и по-жестоки и в семейството и в работата и здравословни. Въобще минавала ми е мисълта за най-лошото да предприема, защото изход не се виждаше. Лека по лека нещата започнаха да се оправят. Това, което ней-много ми помогна е възстановяването на вярата, че нещата трябва да се оправят и не може все да са лоши и най-важното нещо което усещам е спокойствието, гледам изключително като чели стоя много над проблемите, гледам от високо, защото знам, че спокойствието е най-важното което може да помогне за разрешаването по един или друг начин. Възстановява се хармонията оттам вече се възстановяват и контактите между хората и най-вече в къщи между членовете на семейството и тази хармония спомага за преодоляването на проблемите. Много пъти съм се замисляла и не знам, кои са най-силните убедителни думи за да им се каже, защото не знаят какво губят. Не помагайки на себе си по един или друг начин вредят и на другите, а нещата в крайна сметка се оказват много прости и елементарни, само човек трябва да умее да ги погледне и да ги види. Това са хора с накърнени чувства на възприятие и нежелание да възприемат нещата. Опитвам се когато мога и непрекъснато, независимо от отношението, дори и така ехидно да се подсмихват на това, което казвам или вътрешно да се подсмихват на нещата то веднага се усеща по изражението на лицата. Опитвам се и по някой път убеждавам, то не че ги убеждавам, а усещам, че успяват да проумеят за какво става въпрос. Хората трябва да бъдат малко по-отворени за новите неща в живота, които навлизат, новите открития. За себе си искам да кажа, че аз също на 100% не съм посегнала на тази помощ, защото винаги съм смятала, че човек трябва да си помогне сам, за да му помогнат и другите. Реших, че нищо няма да загубя ако се опитам и нещо ново да видя и да разбера и определено спечелих, а и всички около мен. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009