НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръст артроза успокоение депресия главоболие здравословни проблеми сърце опорно-двигателен апарат високо кръвно сън бъбреци бучка кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Доведоха ме проблеми свързани с неразбирателство в семейството”

 
Свързани проблеми: успокоение конюктивит
 
Казвам се Мая Щетинска от гр. Ихтиман идвам в кабинета на г-н Захариев вече за 12 път директен контакт. На 24 години съм. Доведоха ме проблеми свързани с неразбирателство в семейството, най-вече с кавги и обтегнати отношения характерни за 1-во ниво на СЕС. След като направих тест се появи характерния белег иначе преди това го нямаше. Имам едно дете на 2 години и 3 месеца. Родила съм го преди да започна да посещавам кабинета, но откакто идвам тук то се чувства много добре и не е боледувало изобщо. Мога да кажа, че имам едно здраво дете, което се радва на индиректната помощ. Също така след раждането имах проблем с менструалния цикъл - липсваше, и може би след 8-9 път той се отключи самостоятелно без лекарства. Носех очила, аз продължавам да ги нося от време на време. Два диоптъра с астигматизъм, но не изпитвам постоянна нужда да ги слагам. Преди постоянно имах възпаление на очите от прах или от най-малкото докосване се получаваха страшни конюктивити, които в момента – имам ги тези дразнения, но не като преди. Имат влияние върху психиката ми посещенията ми тук. Определено посещенията ми тук създават условия за по-добра имунна защита на организма ми, но човек трябва да работи и върху себе си, не трябва да разчита само на г-н Захариев като единствена опора. Трябва да се разбере Егологията. Себепознанието е много дълъг и труден път. На недоброжелателите бих им казала да си премълчават и да не влизат в конфликти с хора, които посещават кабинета и донякъде са разбрали материята. Да не създават конфликтни ситуации, да ни отминават, както ние ги отминаваме и не им обръщаме внимание, да не дразнят. Аз съм се убедила, че дори с обяснение и с много добро желание към такива хора, които много са затънали в черното, в “Зоната на здрача” както се казва – не може да се помогне.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009