НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бучка успокоение артроза депресия дископатия кръст бъбреци сърце сън кръвно високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“ За един месец посещение на кабинета усетих, как фистулата се спука”

Казвам се Елена Методиева от гр. Искър. В кабинет “Егология” идвам от две години и два месеца. Разбрах за науката “Егология” от предаванията по телевизията “Ден” и “Демо”. Заинтригува ме предаването и разбрах, че тук е мястото, където може да ми се помогне на мен и на цялото ми семейство и вече има положителни резултати. Радваме се всички за това нещо. Аз имам две близначета – момиче и момче в момента са на 11 години. Много съм щастлива, че са послушни и в училище им върви, здравословно също са добре. Егологията им стабилизира стойностите. Здрави и жизнени са. Дъщеря ми преди една година носеше очила, което е документирано от очен лекар, беше с астигматизъм 0,75. За 3-4 месеца след като започнахме да посещаваме кабинета резултатите са положителни с проверка от очния лекар с което ние свалихме очилата и сме много щастливи. Мъжа ми миналата година получи някакви болки в челото на основа синузит – просто от носа му течеше секрет. И в продължение на 2-3 месеца под лекарско наблюдение беше с най-различни антибиотици, но посещавахме същевременно и кабинета на г-н Захариев и той в последствие е установи, че в действителност съвместно с помощта на лекарите и помощта на г-н Захариев получи подобрение. Той се убеди в това нещо, но малко скептично гледаше в началото на нещата, но след като получи тези добри резултати е доволен и в момента посещава кабинета, продължаваме и ще продължаваме за напред да го посещаваме. Страдаше от дископатия – по време на предаванията на г-н Захариев той си слагаше ръката на болното място и без лекарски контрол той получи подобрение за дископатията. Аз още в самото начало като започнахме да посещаваме кабинета имах установена киста на левия яйчник – посетих лекарски кабинет, установи се това нещо и за един месец посещение на кабинета усетих, как фистулата се спука и това се дължи на кабинет “Егология”. Майка ми от 1985 година страда от коксартроза, артрозни заболявания също, увреждане на лимфните възли повреден на десния крак получи миналата година. Преди една година получи червен вятър на същия крак, появи се тромб, но за сега тя е подвижна, жизнена, няма болки, въпреки, че крака й е оттекъл, но тя самата си чувства, че ги няма болките, които бяха. Това е под лекарско наблюдение. Тя всеки месец си прави наблюдения в лекарски кабинет, прави си изследвания, но специално има подобрение благодарение на г-н Захариев и сме много доволни за всичко, което прави, радваме се и Ви желаем всичко най-добро. Въпроса е на разбиране, да се запознае човек с материята. Аз още от самото начало повярвах в г-н Захариев и вярвам и ще продължавам да вярвам, защото сме много доволни, това е доказан факт. Който не разбира Егологията е негов проблем, той ще страда.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009