НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат високо кръвно кръст сън кръвно дископатия здравословни проблеми бучка главоболие артроза сърце успокоение бъбреци депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Намерих подходящите лекари”

Казвам се Татяна Маринова страдам от много неща, но основното от което тръгнаха нещата е тиреотоксикоза, доста ми се разби хормоналната система и тръгнаха стомах, стави, сърце – всичко. Посещавам кабинета от 2 години и мога да кажа, че първо намерих подходящите лекари, които преди това не бях намерила. Лечението ми върви в норма и най-вече мога да работя – нещо което не можех преди. Медицинска сестра съм. Ако се грижат за себе си и за близките си не им пречи да опитат и да преценят сами. На сила никого не можеш да накараш. Аз лично смятам, че г-н Захариев помага и ще идвам тук.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009