НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение депресия здравословни проблеми главоболие опорно-двигателен апарат бъбреци кръвно дископатия артроза сърце бучка кръст сън високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Главата не ме боли вече една година”

 
 
Казвам се Йорданка Рускова от Ихтиман. От една година посещавам кабинета на г-н Захариев. Имах проблеми всякакви – главоболие, гинекологично и изобщо не се чувствах добре. И от приятели разбрах, че мога да посещавам кабинета ако имам белега, а аз го имам и започнах да посещавам кабинета. Още първия път когато дойдох тук на излизане се почувствах по-добре, нещо ми просветна и разбрах, че има резултат – още от първия път. Главата не ме боли вече една година, чувствам се по-добре и продължавам да посещавам кабинета. Който иска да вярва, който иска да не вярва да не посещава кабинета. Аз съм доволна и ще го посещавам.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009