НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза бъбреци опорно-двигателен апарат високо кръвно успокоение главоболие дископатия сън сърце депресия бучка кръвно здравословни проблеми кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Почувствах голямо успокоение на нервната система”

 
 
Казвам се Свилен Спасов от село Яхиново, Дупнишко. Преди няколко години от вестниците разбрах за г-н Захариев, но се отнесох с недоверие, казах си какъв ли е този човек. Обаче защо, затова защото съм ходил при много хора. И най-после съдбата ме доведе до кабинета на г-н Захариев. Влезнах, взех си книгата. Г-н Захариев с влизането ме попита дали съм запознат с материалите и аз прибързах като много хора и казах – да, с което го излъгах. Бях запознат с материалите, но не както трябва. В интерес на истината с това запознаване и днес продължава. Препрочитам книгата, препрочитам списанията, запознавам се колкото мога, не изцяло, но чувствам че навлизам в нещата. Една година вече идвам. В началото не почувствах подобрение, но след това да. Имах на главата едно петно така, оредя ми косата, космите започнаха да падат. Като цяло и силата си губех. Имах петна. Петната намаляха до минимум. Имах болки в коленете, от леглото ставах много трудно дълго време. Сега като ставам сутрин скачам – колкото и невероятно да звучи за някои неверници, както и аз не вярвах. Почувствах и сила. И на мои близки го казвам – те ме гледат също с недоверие. Аз им казах ако ме обичате и ми вярвате идвайте с мен, ако не отделете се. Почувствах голямо успокоение на нервната система. Сега влизам тук като в мой дом – колкото и невероятно да звучи. Чувствам се свободен и спокоен. Когато разговарям 60-80% от това психическо състояние, в което бях и го имах, чувствам подобрение. Съпругата ми на главата имаше едно голямо плешиво петно – сега косата й поникна, сгъсти се и психическото й състояние коренно се промени. Просто съм изненадан. Чувствам се подмладен, чувствам сили в себе си. Имах чувство за малоценност, а сега това го няма. Убедих се, че г-н Захариев е центъра и много помага. Бих казал искрено, откровено и сърдечно, безрезервно, че който има нужда, ако не дойде тук губи здраве, сила, енергия, увереност в живота и сигурност в себе си и в близките си. Живота е борба, нищо не идва на готово в това съм се убедил. Когато човек намери човек, който може да му помогне, трябва да му вярва, трябва да му помага и да го защитава и тези които злословят не знаят, не са просветени, не са запознати с материята и губят. А когато човек губи, трябва да разбере, че губи и трябва да направи всичко възможно да може да живее по-спокойно, както аз се чувствам и жена ми и сина ми. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009