НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия успокоение артроза дископатия кръст бъбреци високо кръвно опорно-двигателен апарат кръвно здравословни проблеми бучка сърце главоболие сън
 
Размер на шрифта: - +

“Всеки ден, страшни болки, а сега тези проблеми ги нямам”

Казвам се Емилия Василева Деспотова от гр. Дупница идвам от около 2 години. В този период имах много проблеми с нервите не бях добре, с щитовидната жлеза също имах проблеми доказано от лекар. След идването тук си направих изследване на щитовидната жлеза и хормоните ми бяха нормални, докато преди това единия почти нямаше да съществува. Имах и язва на дванадесетопръстника, също документирана от лекар – сега проблемите с язвата отзвучаха, а не като преди болки всеки ден, страшни болки, а сега тези проблеми ги нямам. С нервите съм по-спокойна. Не лъжа, тези, които не вярват да дойдат и да се уверят. В никакъв случай не бих застанала тук и да лъжа. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009