НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце високо кръвно кръст здравословни проблеми кръвно опорно-двигателен апарат бучка дископатия артроза главоболие успокоение бъбреци сън депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Бучка на ръката и тя изчезна”

 
Свързани проблеми: бучка
 
Казвам се Ирина Якулина от Стара Загора и идвам вече за четвърти път в течение на 2 години, но имам голяма полза от това. Най-напред идвам заради децата, защото сина ми имаше бучка на ръката и тя изчезна, а беше голяма, но не знаехме от какво се беше появила. Ползвахме книгата и след време бучката изчезна. Аз бях от 4-то ниво и сега петното ми е съвсем бледо розово и се чувствам много добре. Нещата се изчистват. Имената са записани в книгата. Много благодаря. Който идва ще бъде жив и здрав, а който не идва трябва да го разбере и да повярва и тогава да дойде, а не да дразнят г-н Захариев. Спокойно да живеем и мир да има. Благодаря Ви много г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009