НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бучка бъбреци сърце главоболие депресия артроза успокоение кръвно опорно-двигателен апарат кръст дископатия високо кръвно сън
 
Размер на шрифта: - +

“Вече въобще не пия лекарства”

 
Свързани проблеми: бъбречни кризи израстъци
 
Казвам се Цветана Ангелова Спасова от село Гложене, Врачанско. Идвам за девети път. Много съм доволна, затова и продължавам да посещавам кабинета. Имах израстъци по шията. Една седмица след първото ми посещение при г-н Захариев израстъците изчезнаха, а на тяхно място бяха останали само малки петънца. Получавах и много страшни бъбречни кризи. По цели нощи стояхме и чакахме да се оправя, като взимах всякакви лекарства. Вече въобще не пия лекарства, освен тези за кръвното. Имам и кистозни вътрешности – кисти по червата, бъбреците. Това е доказано с изследвания, имам и документи. Много се надявам в процес на контакти да изчезнат всички тези проблеми. От дясната страна на лицето имах пареза. Сега вече си движа веждите и всичко е нормално. Много Ви благодаря г-н Захариев, просто незнам как да Ви се отблагодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009