НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст бъбреци главоболие здравословни проблеми дископатия бучка опорно-двигателен апарат артроза високо кръвно кръвно депресия сън успокоение сърце
 
Размер на шрифта: - +

"Казвам се Йорданка "

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Йорданка Михайлова Жекова от София и започнах да посещавам кабинета от 2000 година. Имам проблеми с дъщеря ми, не здравословни, а емоционални и професионални, в смисъл, че е студентка. Тя е от 2-ро ниво. В момента е в Германия, вече две години е там и според мен благодарение на г-н Захариев, защото много ни помогна. Аз й прехвърлям от тук. Вярвайте и проверете за характерния белег.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009