НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно бучка бъбреци кръвно сърце опорно-двигателен апарат сън артроза кръст дископатия депресия главоболие успокоение здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“След контакта се почувствах по-добре”

 
Свързани проблеми: болки в кръста
 
Казвам се Иван Николов от гр. Пазарджик. При г-н Захариев ме доведе това, че пред години чувствах едни болки в кръста и с продължение на времето си отминават и случайно по телевизията разбрах за г-н Захариев. Преди да дойда в кабинета, ходих на кални бани, но ефекта не беше същия. Дойдох в кабинета и първия път след като не разбирах за какво идвах се обидих, защото не разбирах за какво идвам и реших, че тук е поредният който гадае, защото има много такива, които гадаят и ги показват по телевизията. На половина бях с такава нагласа. И още на външната врата като излязох разбрах, че съм сбъркал и не е това за което дойдох и като направихме контакта се почувствах по-добре. След това отидох при лекар, който със лазер ми помогна същи и това защипване го няма вече. Мисля, че характерния белег го няма вече, защото аз се чувствам добре. Към другите хора се обръщам така, трябва да вярвате за това, за което идвате иначе няма смисъл ако не вярваш в това за което си дошъл.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009