НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън дископатия високо кръвно опорно-двигателен апарат здравословни проблеми главоболие бъбреци успокоение бучка кръст сърце артроза депресия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Сега бъбреците са ми в перфектно състояние”

Казвам се Иван Димитров Давидов от Етрополе. От две години и два месеца посещавам кабинета и се чувствам добре. Преди 7-8 години ми откриха глумелонефрит на бъбреците и ми казаха, че за една година. От тогава не съм си изследвал урината, но преди 2-3 месеца ми се наложи – два пъти я изследвах и се оказа, че няма нищо. Епикризата ми беше такава – скапване на бъбреците. Сега бъбреците са ми в перфектно състояние и си работят добре. Имах тогава 3+ албумин, но сега в момента няма нищо. В жлъчката имам камък, топи се в момента, беше 8мм., сега е 6мм. На шест месеца правя изследвания с ехография и се надявам дано. Седалищния нерв ми беше засегната от време на време охлабва, възстановява се, по-добре е и се надявам да бъде по-добре. На тези които са скептично настроени бих казал да повярват на Егологията и да посетят кабинета, защото този, който не е посетил кабинета да го посети и да се увери сам. Запознаването с материята много помага. Аз и на четирите семейства в моята фамилия купувам тестове и идвам със жена ми и сме много доволни.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009