НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бучка кръст успокоение кръвно високо кръвно сърце сън дископатия артроза главоболие опорно-двигателен апарат депресия бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Няма кървене и болки”

Аз съм Христина Димитрова от гр. Самоков. Една приятелка ми каза, че много добре се чувства като идва тук, тя има диабет и още от първия път се почувствала много добре и ми препоръча кабинета. Тя тук си идва редовно. Аз реших да потърся помощта на г-н Захариев, защото аз съм 4-то ниво и имам доста заболявания – високо кръвно, дископатия, хемороиди, критическата възраст. Постепенно всичко се балансира. С хемороидите имам подобрение, няма кървене и болки. Внучето и сина ми имат петна. На тези, които не са запознати с материята бих им казала да направят опита, да си вземат материалите да прочетат и разберат и да посетят кабинета, пожелавам им го, защото е добре. Не бих застанала тук и да лъжа, дори не бих си го и помислила.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009