НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия артроза бучка кръст високо кръвно депресия сън бъбреци сърце опорно-двигателен апарат успокоение главоболие кръвно здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Хормоните ми са точно на нормално ниво”

 
Свързани проблеми: миома щитовидна жлеза
 
Казвам се Маргарита Босилева. От гр. Перник. В кабинета ме доведоха многото здравословни проблеми. Имах миома, с щитовидната жлеза не бях добре. Започнах да идвам през месец февруари преди 2 години и някъде през май се установи, че миомата я няма. От тогава до сега периодично правя прегледи при доктори и на ехограф и миомата я няма. Ме лъжа. В действителност имах големи проблеми с миомата. С щитовидната жлеза също. Аз не съм от хората, които ще сипят похвали. Всъщност малко съм скептик, но резултата който го имам не мога да не го споделя. Освен това искам да кажа, че имах много големи проблеми с щитовидната жлеза и след като почнах да посещавам кабинета и лекарствата, които взимам вземам всяка сутрин – резултатите са отлични, хормоните ми са точно на нормално ниво. Обаче в един момент решихме да не идваме в кабинета и прекъснахме за 3-4 месеца. И през тези месеци се оказа, че хормоните ми отново са се завишили. Това ме убеди окончателно, че трябва да идвам. Идвам точно заради това – че аз върху себе си съм изпитала нещата.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009