НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия високо кръвно артроза главоболие бъбреци здравословни проблеми успокоение депресия кръвно кръст опорно-двигателен апарат сърце сън бучка
 
Размер на шрифта: - +

“За мен това е чудо”

 
Свързани проблеми: кръвоизлив
 
Казвам се Ангелина Господинова от с. Мартин, Русенско. Искам да изразя безкрайната си благодарност към Вас и към науката Егология. Още преди да дойда в кабинета неколкократно гледах предаването по телевизията. Аз претърпях една много тежка гинекологична операция, бях с половин литър кръв в стомаха, вследствие на спукана киста в яйчника. Бях със спукан кръвоносен съд и след тази операция имах много големи проблеми и затова се наложи втора операция – тук в София и при първа възможност дойдох при Вас. Ние бяхме си взели всички материали, бяхме направили тестовете и установихме 1-во ниво на СЕС. Една вечер докато гледах предаването аз си сложих ръката където ми е проблема – може би за 40-50 минути и слушах съвсем съсредоточено. До този момент болките ми бях страшни и постоянни – събуждах се и заспивах с тях. На следващата сутрин след предаването се събудих съвсем нормално, денят ми протече нормално, болки почти нямаше и на по следващия ден аз не чувствах никакви болки. До ден днешен аз нямам вече подобни проблеми. Просто за мен това е чудо, защото аз седем месеца живях с тези болки. Искам да кажа на всички хора, че Егологията е нещо много хубаво и че те трябва да повярват, защото това е бъдещето на новото поколение – на хората след Вас и след нас, занапред. Синдрома на емоционалния срив е по силен от нас и трябва да се справим с него чрез науката Егология.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009