НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия кръст дископатия бъбреци успокоение сърце кръвно бучка опорно-двигателен апарат артроза здравословни проблеми високо кръвно главоболие сън
 
Размер на шрифта: - +

“Пораснах с 3 см”

 
Свързани проблеми: Растеж
 
Казвам се Нина Йорданова, от гр. Перник съм. Посещавам кабинет “Егология” от 3 години. През това време пораснах с 3 см. Сега съм на 26 години, а започнах да идвам на 23 години. Отначало го установих по дрехите, родителите ми също го забелязаха и ми го казаха. Мерих се и с електронна везна, която посочва точните килограми и ръст. Бях 168 см, а сега съм 171 см. С гордост мога да кажа, че се чувствам по-висока. Кабинет “Егология” много ми помогна и в емоционалните отношения. Продължих и образованието си – бях прекъснала студентка. Сега много ми върви – имам шестици по всичко. Емоционално се чувствам много по-добре, изобщо много дължа на кабинет “Егология”. Много съм доволна, много съм щастлива, когато идвам тук се чувствам добре. Идвам с майка ми и гаджето ми. Откакто идваме се чувстваме много по-свързани емоционално. Списанието е постоянно с мен – не го изпускам. Благодаря Ви за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009