НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бучка сън кръвно успокоение артроза кръст здравословни проблеми дископатия бъбреци високо кръвно главоболие депресия сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Резултатите са налице”

 
Свързани проблеми: киста миома
 
Казвам се Стоянка и съм от Бузовград. Искам да се похваля с резултатите, които сме постигнали в кабинета от 2000 г. насам. В началото идвахме по-рядко – повече бяхме на индиректна помощ. Обаче имаше резултати. През 2004 г. ми откриха киста 2,5 см и миома с 3 туморни възела. Гледах предаването внимателно, защото аз съм запозната с материята и знам какво става в кабинета. Реших, че ще ми се помогне ако идвам по-често и един месец идвах всяка седмица, на следващия на две седмици и след това веднъж в месеца. Резултатите са налице. От начало всичко си болести си бяха наяве – през това време ходих през три месеца на контролни прегледи. Последния път попитах лекарката имам ли киста и миома. Тя каза, че не вижда никаква киста, и че няма туморни възли. От това по хубаво… 12 години преди да дойда в кабинета ми оперираха ухото – течеше гной постоянно. Не можех да се изкъпя без да си запуша ушите. С идването в кабинета това нещо изчезна. Също така носех очила дълги години – всички ме знаят, бях с астигматизъм. Махнах очилата без да ходя на лекар. Сега обаче реших да отида на контролен преглед и доктора каза – нямате астигматизъм. Казах му затова значи не мога да гледам през очилата и без тях се чувствам по-добре. Имах и синузит. Като се обостри е нещо ужасно – само с антибиотици минавах. Няма ги вече тези неща. Хвана ме грип – сериозен, хората с месеци не се оправят, а аз след седмица бях като нова. Благодаря на бога, че ви има. Това е за мен. За мъжа ми . Той въобще не е идвал при Вас. Има много лоша дископатия. Къде ли не ходи – в София в разни кабинети, на екстензия е бил, на курорти, професор го е намествал – обаче не може, пак се връща в старата позиция. Със идването тук се оправи и сега като стане най-малкото ме праща в кабинета. Когато сме се съветвали с Вас по телевизията винаги сте ми давали добър съвет. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009