НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сърце бучка високо кръвно бъбреци сън депресия кръст успокоение главоболие кръвно артроза дископатия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Задушаване и стягане, което чувствах покрай гушата си изчезна”

 
 
Аз съм Ватя Кирилова Стоянова от гр. Перник. На 46 години съм. Идвам за шести път. В кабинета бях идвала на стария адрес преди 5 години, но само един единствен път. След това вълната на живота ме пое и просто не потърсих повече помощта. По телевизията, когато почнаха предаванията една моя съседка дойде в къщи и ми каза да погледна по телевизията какво дават и аз познах човекът при който бях ходила веднъж. Загледах се и се заслушах в предаването малко по-дълбоко и разбрах всъщност за какво става въпрос. Имах проблем, задушавах се, страхувах се, че имам някакво изменение на щитовидната жлеза, което се показа и на ехограф. Направих всички изследвания, но се оказа, че хормонални изменения нямам. Но на ехографа излизаха порасналите възли. Два ехографа правих и на тях се виждаха порасналите възли – както казваха докторите. Получавах и сърцебиене и стягане на сърцето. От вътре ми кипеше между гърдите все едно, че ври. Дойдох в кабинета и още след второто ми посещение на кабинета се почувствах много добре. Това задушаване и стягане, което чувствах покрай гушата си (като, че имах огърлица) изчезна. Вътрешно се чувствам много по-спокойна. Чувстваме се много добре. Довела съм и други мои близки, които не ми вярваха отначалото, бяха скептично настроени. Аз съм просто 100% убедена в това, което г-н Захариев прави и се чувствам много добре. Даже когато наближи месеца, когато трябва да дойда за контакт – чувствам просто, че трябва да дойда. Егологията има бъдеще и то голямо.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009