НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение високо кръвно сън здравословни проблеми сърце бъбреци кръст депресия артроза дископатия опорно-двигателен апарат кръвно бучка главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“От посещенията в кабинета се чувствам по-спокоен”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Недялков, от Стара Загора. В кабинета дойдох, защото имах обща отпадналост и въобще проблеми в живота. Запознат съм с материята и знам какво правя. Вярвам в тази наука, вярвам че това е начина да се помогне на обществото, въпроса е, че Вие сте само един, а трябват много хора, за да може да се премахне злото. От посещенията в кабинета се чувствам по-спокоен, нещата вървят по-добре. В 1-во ниво на Синдрома съм – правил съм тестовете. Имах проблеми, сега съм много по-добре в отношенията с останалите хора. Преди имаше раздразнителност, имаше напрежение на нервна почва. Основното, което мога да кажа на тези, които ме гледат в момента е вярата. Вярата в науката в себе си, за да могат да се отключат тези способности, които са скрити в организма, за да може да се повлия общо на процеса. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009