НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци кръст дископатия артроза успокоение високо кръвно бучка депресия кръвно здравословни проблеми сърце главоболие сън опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Още при първото посещение тук усетих невероятна промяна”

 
Свързани проблеми: успокоение страхова невроза
 
Казвам се Валентина Ташкова от гр. София. Аз съм Румен Ташков. Идваме от началото на февруари 2005г. доста неща в положителна насока се случиха. Аз имах здравословен проблем заради който дойдох, имах страхова невроза. Още при първото посещение тук усетих невероятна промяна – в смисъл такъв, някакво освобождение и изчезване на страха. Не можех да пътувам в автобусите, въобще в градския транспорт сама. И след като дойдох тук се качих в тролея и не просто не повярвах че се случи това с мен. Пътувах си съвсем спокойно. Наистина не мога да го обясня, то е нещо невероятно. От тогава насам усещам нужда да идвам и затова идвам. Определено мога да потвърдя от името на съпругата ми и мое, че няма никакви елементи на принуждаване, плащане и всякакви подобни манипулации.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009