НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза бучка опорно-двигателен апарат кръст депресия успокоение здравословни проблеми бъбреци сърце сън високо кръвно кръвно дископатия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Сега се чувствам превъзходно”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Ваня и съм от Стара Загора. Аз идвам от 3 години и половина в кабинета и се чувствам чудесно. Претърпях една катастрофа 1999г. и имам страхова невроза, не можех да пътувам в автобус, с коли, а сега спокойно се возя. Чувствам се добре. Не можех да спя, да се храня, но сега се чувствам превъзходно. Освен това от всичко се плашех. И най-малките неща се страхувах. Но всичко това го преодолях благодарение на това че идвам тук. Искам да разкажа и за майка ми на 76 години, която претърпя една операция, тумор на хипофизата. Водих я тук. Тя беше винаги с придрушител, не можеше да се движи, да вижда. След като дойде, на другия ден се чувстваше все едно преродена. Ние бяхме много учудени с една моя приятелка. Защото майка ми на другия ден станала, облякла се и отишла на пазара сама. Моята приятелка я гледала от другата страна на тротоара и не можела да повярва на очите си. И казва, тя винаги с придружител, как може сама да отиде сега. Отишла, пазарувала. И аз като се връщам от работа, тя просто неузнаваема – весела, усмихната и ми казва: “аз пазарувах”. Не мога да повярвам на очите си. От това по-добро доказателство какво да кажа. Благодарение на кабинет Егология. Първо трябва да се запознаят с материята за да могат да я разберат.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009