НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка дископатия бъбреци кръвно сън сърце успокоение артроза високо кръвно депресия кръст здравословни проблеми главоболие опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Нямам думи да ви опиша благодарността си”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Иванка Георгиева Йовкова от гр. Русе съм. От млади години гълтам много лекарства, отровена съм от лекарства. Не мога да ви опиша, при какви ли не лекари съм ходила, а полза нямала съм никаква. Открих случайно г-н Захариев по телевизията. И си казах, че само г-н Захариев ще ми помогне да се отърва от тези химикали и химии дето съм се натровила. От тази година посещавам кабинета и съм много доволна. И мъжа ми идва и той е много доволен. Нямам думи да ви опиша благодарността си. Много съм добре и доволна. Да дойдат, да опитат и да разберат какво голямо спокойствие ще почувстват още първият път като дойдат. Трябва да вярваш, да разбереш. На мен ми беше много леко и приятно.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009