НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение здравословни проблеми кръст кръвно главоболие бучка бъбреци опорно-двигателен апарат високо кръвно сън депресия дископатия сърце артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Краката ми бяха много зле, не можех да вървя”

Казвам се Елена и съм от гр. Русе. Аз съм с много тежка остеопороза, с кисти на бъбреците и с исхемична болест на сърцето. За първи път научих от телевизията. Гледах 3-4 предавания. Разбрах къде е кабинета на г-н Захариев и реших да го посетя. Купих си всички материали и започнах. От 2003г., това са 2 години вече и аз се чувствам много добре. Още първият път когато дойдох и излязох от кабинета чувствах че летя, а краката ми бяха много зле, не можех да вървя. Имах проблеми и с внучката. Тя беше много дребничка и се тревожеше, казваше “бабо аз никога няма да порасна”. След като аз идвам в кабинета, директно и индиректно – внучката ми порасна на височина. Изведнъж порасна, не мога да кажа колко сантиметра, но видимо порасна. Внука ми също не беше добре, него го водих 2 пъти при г-н Захариев и също се чувства много добре. На всички искам да кажа, който има проблеми, нека да посети кабинета и да разбере, че тук се дава необходимата помощ. Хора има много с петна на врата.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009