НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка успокоение дископатия сърце опорно-двигателен апарат високо кръвно кръст главоболие бъбреци депресия артроза кръвно сън здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Баланса е налице”

 
Свързани проблеми: успокоение кръвно
 
Казвам се Славка Пангалова. Посещавам кабинета вече година. Процеса върви определено към подобрение. Много от симптомите (проблеми с нервната система и кръвното), които ме доведоха тук постепенно улягат, а една част от тях изчезват. От време на време се появяват някакви такива неща, но полека отшумяват. Аз се чувствам някак по-уверена в себе си. Баланса е налице. Според мен всеки трябва да се бори за личното си Его. За всяко отклонение, което смята за ненормално трябва да търси причината и обезателно да се провери с теста, да види дали има белега за да може да намери помощ тук при г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009