НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие бъбреци високо кръвно сън дископатия сърце успокоение артроза бучка кръвно кръст депресия здравословни проблеми опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Имам коренна разлика от преди"

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Димитър Божинов Николов от гр. Търговище. Запознат съм с всичко. Това ми е десетото посещение и имам коренна разлика от преди. Бях избухлив, с нервите не бях добре, но сега в момента се нормализират нещата, човешките отношения. Станах съвсем друг човек, докато преди бях много избухлив и нервен. Аз с много хора съм общувал, на които съм казвал, че има коренна промяна след посещението ми на кабинета на г-н Захариев. Хората се интересуват. Който желае.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009