НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие кръст депресия високо кръвно сън опорно-двигателен апарат сърце кръвно успокоение артроза здравословни проблеми дископатия бучка бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Главоболието изчезна, а го имах от 23 години”

 
Свързани проблеми: главоболие припадъци кръвно
 
Казвам се Минка Тодорова и съм от гр. Добрич. От телевизионното предаване научих за кабинет “Егология” и реших, че ще имам нужда от идването. Още първият път с излизането – главоболието изчезна, а го имах от 23 години. Получавах и припадъци. От първия път това изчезна, кръвното налягане се оправи. В семейството се подобри отношението. Помагам с ресурс и на децата. Отразява се и на тях. Взехме списанието, книгата. Запознати сме с Егологията. Със сина ми съм идвала, със снаха ми, със съпруга ми редовно вече 4-та година. Чувстваме се добре и затова идваме. Да се запознаят с материята, да вземат материалите, да прочетат и да посещават кабинета. Стомаха също се оправи. Благодаря много. Да сте жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009