НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза дископатия високо кръвно здравословни проблеми сън бъбреци бучка успокоение кръвно сърце главоболие кръст депресия опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Този крак беше като чуждо тяло”

 
 
Здравейте, казвам се Цецка Николова Мильова, живея в София. От четири години посещавам кабинет “Егология”. Трябваха ми три месеца, за да ме убеди една приятелка, да посетя кабинет “Егология”. Аз имах много здравословни проблеми, съчетани с невървеж. Тя посещаваше кабинета и искаше да ми помогне. Аз от двайсет и две години лекувам страхова невроза, сърдечна невроза, мигрена. Имах проблеми с лявото коляно, което се подуваше. Трудно вървях и много се уморявах – особено, когато се качвах по стълби или слизах. Къде ли не ходих – нямаше никакво подобрение. Мислех, че не може да ми се помогне – бях отчаяна. Аз не бях гледала предаването и нямах представа от нещата, затова ми беше толкова трудно да повярвам. Като четох “Фамилната книга”, намерих вътре много сходни случки с неща от моя живот неща и реших да посетя кабинет “Егология”. След посещението – никой вече не беше в състояние да ме накара да се откажа. Аз имах колежка, която е идвала и ми каза: “ няма файда недей да ходиш”, но нищо не беше в състояние да ме откаже. Аз години наред страдах от безсъние и сънувах кошмари. Още след първото идване – аз си заспах и започна едно успокоение. Дотогава ходих на невролог и психиатър. Първо намалих лекарствата, със съгласието на невролога и после ги спрях. Имах и миома - и там като посещавах лекаря, се наблюдаваше първо намаление – след това изчезване. Най-големия проблем за мен беше тромбофлебитът на десния крак. Това беше един голям кошмар. За него искам да разкажа, че този крак беше като чуждо тяло. Трябваше с две ръце да го премествам, ако искам да го повдигна да е наравно с тялото – напрежението беше голямо. Започнах да слагам на него листове с ръката от списанието, за да мога да спя, за да мога да ходя на работа, защото чувствах облекчение. Сега вече тромбофлебитът вече го няма. Вече много ходя пеша – няма умора, пълна съм с енергия. Много съм доволна. На скептиците искам да кажа, че никой не може да ме убеди да правя нещо със здравето си. Здравето е най-важно. Да прочетат материалите, да се запознаят с материята и ще разберат. Който не се е докоснало до науката Егология, той не знае каква мощна сила е – какво добро е. Тя ни учи да не влизаме в конфликти, да сме по търпими един към друг, да сме по-добри. Науката Егология е човечност. Постоянството в кабинет “Егология” и изпълняването на всички указания на лекарите доведоха до тези прекрасни резултати. Аз много благодаря на д-р Кандиларов, на д-р Ламбрева, на д-р Христов и на Вас г-н Захариев, защото със всички вас аз се справих с този голям проблем. Много бях отчаяна, болките бяха нетърпими, за да стигна да слагам листове от списанието. Вие с вашата дарба и лекарите с техните знания – взаимосвързани са нещата. Започнах посещенията в кабинет “Егология”, но продължих да посещавам и лекарите и така се получи. Много се радвам и благодаря на приятелката, която почти насила ме накара да дойда. Ще продължавам да идвам.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009