НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат кръвно бъбреци депресия успокоение кръст главоболие сърце бучка високо кръвно сън артроза дископатия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Целият ми ляв крак от глезена долу до коляното беше във възли и много силно ме боляха”

 
Свързани проблеми: Разширени вени коксартроза
 
Казвам се Елена Димитрова от Самоков. Медицинска сестра съм. С чиста съвест мога да кажа, че това което ще разкажа е самата истина. През 2001 г. непрекъснато слушах – на този се случило такова чудо, на онзи –друго. На мен, в началото, посещенията започнаха много добре да ми действат – болките ми намаляха – без лекарства се движа, защото имам коксартроза и на двата крака. Левия ми крак е по-добре, десния го оперирах 2001 г. и сега съм добре. Преди ходех много зле, сега си се движа без всякакви лекарства. Като дойда в кабинета – изкарвам целия месец без болки. Имах проблеми с разширените вени – целият ми ляв крак от глезена долу до коляното беше във възли и много силно ме боляха. Лекарката се опасяваше да не направя флебит. Взимах си лекарствата и слагах и какво ли не, но не помагаше. Единия път – зимата, като дойдох при Вас, имах много силни болки, даже през нощта не можах да спя. На сутринта поглеждам си крака и какво да видя – то останало едно възелче само - горе под коляното, всичко друго се е махнало. Преди това имах сърбежи по крака и знаех че това е въздействието от Егологията. Един ден си легнах върху ръката на списанието и седях така около един час. Като станах видях, че на три пръста от списанието е почерняло, също и от другата страна и сега го нося. Аз съм медицински работник от 1954 г. Сега съм на 70 години. Смятам, че Егологията човек трябва да я разбере, за да я почувства. Тя е възстановяване на клетъчната маса и от там идва този мощен ефект. И на мен се случи чудото, за което слушах от другите. Резултатът определено не е вследствие на внушение – разширената вена може да се махне само оперативно, не може да й се внуши да се прибере. Много Ви благодаря. Просто нямам думи.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009