НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно успокоение главоболие сън сърце бучка дископатия здравословни проблеми артроза опорно-двигателен апарат бъбреци кръст високо кръвно депресия
 
Размер на шрифта: - +

“След като дойдохме той забрави и колита, и патериците, и високото кръвно"

 
Свързани проблеми: колит високо кръвно успокоение
 
Аз се казвам Маруся Стоянова Димитрова, от с. Маноле, Пловдивско. Моят съпруг лежа в болница, в много тежко състояние, от което получи колит. Непрекъснато, като ходеше до тоалетната, имаше кръв и една пловдивска лекарка му дала вашия адрес. Аз заминах в чужбина и като се върнах веднага дойдохме при вас. Той беше в много тежко, критично състояние, но след като дойдохме той забрави и колита, и патериците, и високото кръвно. В момента е много добре – движи с бастунче, идеално е. Сега няма никакъв колит, яде си спокойно всичко. Този резултат се получи след седем посещения, като два пъти пропуснахме. Аз също почувствах подобрение. Преди имах много високо кръвно – до 220 вдигах, сега от три месеца повече от 120-125 на 80 не съм вдигала. Конфликтите, които бяха между нас – ние непрекъснато се карахме, непрекъснато имаше някакви пречки между нас – това нещо намаля. Едното момиче – тя идва само един път, а имаше проблем с нощно изпускане – това нещо изчезна. Голямата ми дъщеря пет години не можеше да има деца. Тя има едно дете в България от първия брак. Сега е женена във гръцката част на Кипър и те пет години нямаха деца. Аз съм я вписала в “Семейната книга” и си слагах ръката, за да им помогна някак. Пращах им и “Споделено”. Като се обади и ми каза: “Мамо, аз съм бременна”, просто се разплаках и не можех да повярвам. Всъщност чакаме близначета, което е голяма радост. Той по-скоро зетят е страдал от стерилитет и на него сме помогнали. Много се радвам. Много вярвам в новата наука “Егология” и никой не може да ме манипулира. Като имам предвид, че аз с лявото око никога не съм виждала – голямо перде имах на роговицата. То много намаля и аз вече започвам да виждам с него – не много, но се справям. Много Ви благодаря, г-н Захариев. Да помагате на всички ни. Който повярва – ще спечели, който не вярва – губи себе си.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009