НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение дископатия кръст кръвно сърце депресия високо кръвно опорно-двигателен апарат артроза бъбреци бучка сън главоболие здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Лекаря, който направи прегледа не можеше да си обясни как се е получило”

 
Свързани проблеми: астигматизъм
 
Казвам се Калоян Христов Воков и съм от гр. Бяла Слатина. Аз по принцип съм с астигматизъм. За три идвания – от минус 3 диоптъра стана минус 2, а плюса от плюс 0,75 – изчезна. Смятам, че съм от 1-во ниво на СЕС. Аз нося и резултатите от лекарските прегледи –стар и нов. Това не може да бъде манипулация и лъжа, защото професора който ми прави първия преглед, каза, че това не се лекува, то само може да се влоши. А ето, че аз с три идвания тук при Вас и се подобри. Следващия лекар, който направи прегледа не можеше да си обясни как се е получило. За него няма научно обяснение за това нещо. На тези, които ме гледат сега и не вярват мога да кажа – да потърсят и други хора, които са идвали – да им разкажат, за да повярват и да дойдат. Трябва някой да им покаже да им обясни за какво става въпрос. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009