НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат кръвно дископатия главоболие артроза сън кръст успокоение здравословни проблеми бучка бъбреци сърце високо кръвно депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Всичко е нормално”

 
Свързани проблеми: безплодие
 
Децата на егологията • Точно това е фрапантното, че нямам усещане за тежест и дискомфорт. Също така ми направи впечатление, че до 9 месец не съм имала контракции и втвърдяване на корема. Имам пълна подвижност. • Всичко е нормално. В нормални граници. И на море ходихме. Доктора каза, че не е за море, че не трябва да ходи, че трябва да се пази и не трябва да се показва на слънце. Наистина тя не стоеше на слънце, но си ходихме на море. Пътя си беше добре, мина без повръщане, въобще толкова нормално все едно не е бременна. Повечето хора, близки и роднини, които не разбират Егологията се чудят как може ние това да правим, онова, другите бременни седят, лежат – не е ли опасно. Казвам им, че всичко си е нормално щом зад нас стои Егологията. От какво трябва да се притеснявате. Даже един доктор остана учуден и попита как е с хемоглобина, и с другите параметри. Викам: тя е регулирана като швейцарски часовник. • Де факто, ако зад мен не стоеше Егологията нямаше да се чувствам толкова убедена и сигурна в нормалното протичане на бременността.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009