НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми високо кръвно сърце артроза бъбреци дископатия главоболие сън успокоение кръст бучка кръвно опорно-двигателен апарат депресия
 
Размер на шрифта: - +

“И при мен се случи”

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Тодорка Василева, от Хисар. Още преди години научих за кабинет “Егология”, взех си необходимите материали и идвах на посещения. След два-три пъти се отказах – честно си го признавам. Слушах по телевизията другите хора като излизали от кабинета, на всеки му минало това-онова, пък аз нищо такова не усетих и реших, че на мен не може да се помага, а имах петното. Мъжът ми продължи да идва, но Вие му казахте, че няма нужда от вас – да иде на доктор да се лекува. Тогава той ми каза: “Иди ти, дано покрай теб и аз да се оправя” – и наистина така стана. На него по лицето му избиваха едни червени петна – изчезнаха. Той ме подтикна да дойда втори път и сега вече си идвам най-редовно. Миналия месец, като идвах в кабинета, бях с много силна дископатия – не можех да сляза на сина от колата. Докато си чаках реда, стоях по столовете, че ми беше неудобно да попитам хората да влезна. При вас не се говори, но аз като седнах толкова ме заболя, че изохках и Вие първо на главата ми направихте, после на кръста. От тук като си тръгнах болката я нямаше. Водихме внучето в “София Ленд” и сина ме пита какво се навеждам непрекъснато, а аз му казах, че пробвам дали ме дърпа кръста, но не. И при мен се случи това, за което хората по телевизията говорят. Ако някой ми го беше казал нямаше да повярвам, че така може да ми се оправи дископатията, но е факт. На хората, които ме гледат и са скептично настроени, мога да кажа – да си вземат материалите, да ги прочетат, за да разберат за какво става въпрос, да дойдат в кабинета и да вярват. Аз например повярвах и вече изпитвам необходимост да посетя кабинета всеки месец.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009