НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно кръст високо кръвно дископатия опорно-двигателен апарат сърце сън бъбреци депресия здравословни проблеми успокоение главоболие бучка артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Ръцете ми се раздвижиха”

 
Свързани проблеми: артрит
 
Казвам се Радослав Кирилов Йълтънов, от гр. Габрово съм. От две години посещавам кабинет “Егология”. Имам артрит от десет – дванайсет годишна възраст. Много е неприятно, на никого не го пожелавам. Мога да констатирам и с ръка на сърцето да кажа, че от както посещавам кабинета на г-н Захариев, мускулната ми сила се повишава. Ръцете ми се раздвижиха. На единия пръст имам пръстен, на другия халка. Преди не можех да си сложа нито пръстена, нито халката. Отдавам този резултат изцяло на кабинет “Егология”. Не може да се каже, че този резултат е форма на внушение, защото като дойда тук чувствам, че пътя се отваря, че всичко става нормално, светло, а преди да дойда се чувствах страшно зле от тази скованост, която има при ревматоидния артрит. Сега всичко е нормално. Никой не може да ме манипулира – аз съм човек на 35 години. Никой не може да ме накара да кажа нещо, ако не е вярно. Гледам предаванията и ме озадачава това, че някои хора мислят отрицателно за Егологията, но това е изцяло в техен ущърб. Много съжалявам, че те не са запознати с материята и с кабинета. Жив и здрав да сте и да помагате на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009