НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение депресия кръст опорно-двигателен апарат дископатия кръвно бучка бъбреци артроза високо кръвно главоболие сън здравословни проблеми сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Вече е изчезнал напълно”

 
Свързани проблеми: псориазис
 
Казвам се Василка Борисова Георгиева. Това е синът ми. Идвам за втори път в кабинета с него, а аз съм идвала три пъти. Прочетох материалите и се запознах с науката Егология. Реших да го доведа. Той е роден с характерния белег на СЕС. Имаше псориазис от 4 години. Сега вече е изчезнал напълно – даже белега го няма. Лекарите казват, че един от сто човека се излекуват. Смятам, че успеха го дължим на г-н Захариев. Много съм благодарна на Егологията. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009