НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат депресия главоболие сърце здравословни проблеми кръвно дископатия високо кръвно бъбреци артроза кръст бучка сън успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Сега вече тя си вижда нормално"

 
Свързани проблеми: далекогледство
 
Казвам се Иван Иванов, от гр. Дупница съм. Посещавам кабинета от март 2004 г и съм много доволен от контактите с г-н Захариев. Дъщеря ми свали диоптри – имаше далекогледство. Преди се лутахме по лекари, но без резултат. Сега вече тя си вижда нормално. На тези, които не ми вярват, мога само да кажа да дойдат, да видят за какво става въпрос и после да говорят. Аз не смятам, че някой може да застане пред камерата и да лъже за здравето на детето си.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009