НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие бъбреци кръвно кръст здравословни проблеми високо кръвно артроза депресия сърце успокоение бучка опорно-двигателен апарат дископатия сън
 
Размер на шрифта: - +

“Не ми вървеше абсолютно в нищо”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Гергана, това е майка ми Радка. Посещаваме кабинета от пет години. Гергана беше на десет години тогава. За тези пет години се случиха много неща – аз така се промених, все едно, че не съм тази, която съм била преди време. Имах много болести, едно нервно напрежение, не ми вървеше абсолютно в нищо. След тези пет години, не че пак нямам проблеми, но нещата се разрешават с лекота. Децата ме слушат. И тя беше нервна. И в училище беше тръгнала назад, а сега и четворки не докарва – само петици и шестици. Ние вярваме много в науката Егология, тези, които не вярват, то си е за тяхна сметка.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009