НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми кръвно сън бъбреци високо кръвно артроза дископатия депресия опорно-двигателен апарат кръст сърце главоболие бучка успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Първият път когато дойдох аз бях пълна развалина”

 
Свързани проблеми: тумор алергия
 
Казвам се Стефанка Каприева, от гр. Несебър. Днес идвам за 22-ри път в кабинета, но първият път когато дойдох аз бях пълна развалина. Диагнозата ми беше тумор в главата – имам документи. Каналите на синусите ми бяха изцяло запушени – там се намираше една топка. Имах и алергия към белтъчините, към антибиотиците и към синтетиката. Когато дойдох в кабинета, бях цялата в рани, не можех бял хляб да ям, синтетични материали не можех да нося – за това бях влязла в болница, после откриха тумора в главата. Бяха адски болки. Първия ден като дойдох на посещение и като излязох – първо изгубих зрението си, стана ми лошо, но после се оправих и ми беше много леко. След третото посещение – отидох на снимка и топката беше намаляла. Дойдох в София на гости и реших три дни да идвам всеки ден. След седмото-осмото посещение на главата ми излезе нещо като фистула и от него започнаха да текат мръсотии. Аз се уплаших. Говорих със Светла Гълъбова, която беше отвънка, дори и показах раната. Тя ме успокои, че отнякъде трябва да избие това нещо. Пак си взех от шампоаните да се мия. Първата раничка се затвори и се появи втора на друго място и от там започнаха да текат мръсотии. Почувствах,че ми олекна, започнах да мога да се навеждам, а ми беше забранено дори, за да си връзвам обувките. Тогава реших да си направя пълни изследвания, за да видя какво ми е състоянието. Отидох и лекарката ми каза, че топката я няма, главата ми е чиста. Аз даже я прегърнах – такава радост изпитах. Алергията ми изчезна още след първото посещение. Сърцето ми – започнах пак да си изкачвам спокойно стъпалата. Имах ревматизъм – колената ми бяха подути. Когато се изкъпах с неутрализаторите единия път – на колената ми излязоха три малки пъпки с гнойни връхчета – все едно нещо те е ужилило. Като минаха пъпките колената ми се нормализираха. Много съм благодарна на Егологията. Вярвайте хора, не пожелавам на никого да изпита това, което изпитах аз. Видите ли червено петно на врата си, веднага вземете мерки. Егологията е голяма наука и дано медицината влезе във връзка с нея, за да започне масово да лекува хората, защото поразените от Синдрома са много. Благодаря Ви за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009