НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия сън високо кръвно сърце артроза успокоение дископатия бъбреци кръст здравословни проблеми главоболие кръвно бучка опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“6-7 години се боря с безплодие”

 
Свързани проблеми: безплодие петна по кожата
 
Казвам се Мая Маринкова. Посещавам кабинета вече от почти 1 година. Проблемът, който ме доведе в тук при г-н Захариев е, че 6-7 години се боря с безплодие и съм ходила къде ли не по болници, но нищо не откриха. Казаха, че всичко ми е нормално. Даже цветна снимка ми правиха. Започнах да гледам телевизия, да чета списания, въобще всичко каквото може само и само да открия нещо, което може да ми помогне. И в един момент попаднах на предаването на г-н Захариев. При мен проблема е, че забременявам, но плода пада – така вече около десетина пъти. Имам СЕС от ІV-то ниво. Много ми беше тежко, даже като дойдох първия път г-н Захариев ме попита дали ми е кошмарно и аз му казах, че да, защото не можех да спра да плача. Сега вече няма такова нещо. Сега се смеем и си живеем щастливо. Когато започнах да посещавам кабинета адски много ме болеше главата. Първо започна мен да ме боли, даже не можех да се прибера до вкъщи. После започна мъжът ми да го боли глава. И после разбрах, че и майка ми и баща ми също страдат от главоболие. Вече минават 7-8 месеца и на мъжа ми му излизат някакви две кафяви петна на ръката. Нито се е удрял, нито се е изцапал. След като прочетохме в списанието разбрахме, че това е визуализиране на негативното влияние. И сега от две седмици насам аз си гледам на левия крак на палеца – нокътя някакво кафяво петно на половината му. Ако съм се ударила щях да забележа, защото щеше да ме боли, но не ме боли. Малко след този случай майка ми дойде на гости (тя живее в провинцията) и аз и споделих, за нокътя. Тя ми каза, че и на нея и на баща ми също са им излезли такива кафяви петна на половината на ноктите. На едно и също място и на трима ни. Аз някак си от вътре чувствам нещата, защото на мен винаги ми е било тежко. Аз съм такъв човек, че винаги много изживявам нещата. Непрекъснато, още от бебе дори някой само да ме погледне пожълтявам и започвам да повръщам. Мисля, че СЕС е причината за всичките ни проблеми и след като разбрах за г-н Захариев, реших, че той е човекът, който ще ми помогне и затова посещавам редовно кабинета му. Сега ми е много спокойно. Егологията има бъдеще – просто съм сигурна в това. Искам да кажа на всички, които дълги години се чудят какво да направят за да имат деца просто да се запознаят с материята Егология, да разберат за какво става въпрос и да дойдат. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009