НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат кръст бъбреци главоболие депресия кръвно сън успокоение високо кръвно здравословни проблеми артроза сърце бучка дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Коренно се промених”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Таня Георгиева Русинова от гр. София. Посещавам кабинета от седем-осем години. През времето на посещенията в кабинета – аз сякаш получих някакво просветление, коренно се промених. До такава степен ми помогнахте, че намерих самата себе си. Получиха се много положителни промени в моя живот. От пет години съм омъжена – в семейството ми нещата вървят сравнително добре. Имам момченце на четири години. Положително се отнасям къс семейството, към дома, към съпруга, към родителите и водя съвсем нормален начин на живот. На всички зрители на предаването по телевизията мога да кажа: да Ви вярват и освен на Вас да вярват на себе си, да бъдат малко по-големи оптимисти в живота – да вярват, че ще се преборят, да не се предават. Благодаря Ви за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009