НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно бъбреци депресия кръвно главоболие дископатия сън опорно-двигателен апарат здравословни проблеми сърце бучка артроза успокоение кръст
 
Размер на шрифта: - +

"Ние сме семейство Дечеви."

 
Свързани проблеми: стерилитет
 
Ние сме семейство Дечеви. Идваме в кабинета от три години и половина. Имахме много проблеми и семейни и здравословни. Най-големият ни проблем беше, че от шест години сме женени, а не можехме да си имаме бебе. Ходихме по лекари, имаме всякакви изследвания – става въпрос за доказан стерилитет. Благодарение на науката Егология и на кабинета нещата се промениха. За кабинета научихме от една приятелка. Поръчахме си всички материали и първо се запознахме с материята. След петото-шестото посещение, проблемите ни започнаха да се оправят, а отношенията да се стабилизират. А сега вече сме в шестия месец и след четири месеца ще си имаме бебе. Докторите казаха, че ще е момченце, но ще видим. Абсолютно съм убедена, че бременността ми се дължи на ефекта от науката Егология и никой не може да ме обеди в противното. Аз непрекъснато бях по лекари, консултации и изследвания и знам за какво става въпрос. Не е просто от успокоение – аз и преди си бях спокойна, но не можах да забременея. Радвам се че се случи по нормалния и естествения път. Сега сме спокойни и доволни, че ще си имаме бебе. И по отношение на работата нещата се нормализираха благодарение на кабинет Егология – преди имахме доста притеснения в тази насока. Сега имаме нормалните, обичайни проблеми за всички хора. Определено като имаме някакъв по сериозен проблем го обсъждаме вкъщи и стигаме до извода, че се дължи на СЕС и това ни помага да избягваме конфликтите и да преодоляваме проблемите. На хората, които не са запознати с материята можем да кажем да следят предаването, за да видят за какво става въпрос. Има много материали – да гледат, да преценят и да се уверят, за да дойдат, да пробват. Благодарим Ви за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009