НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце депресия артроза кръст сън бучка дископатия високо кръвно здравословни проблеми кръвно бъбреци опорно-двигателен апарат успокоение главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Още от първото посещение се почувства подобрение”

 
Свързани проблеми: кръвно напрежение
 
Казвам се Карамфилка Спасова Фичева от гр. Нови Хан. Когато дойдох имах високо кръвно със сближаващи се граници, имах болни бъбреци и жлъчка. Още от първото посещение се почувства подобрение – сега нямам проблеми с кръвното – нормално е, а аз се чувствам добре. На хората, които изпитват недоверие, мога да кажа да се запознаят с материята, за да повярват. Мога да кажа, че съм много по-спокойна, аз бях много напрегната, не можех да спя – страдах от безсъние, което отзвуча.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009