НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат артроза бучка депресия бъбреци успокоение здравословни проблеми кръст сън сърце кръвно дископатия високо кръвно главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“По една шепа лекарства вземах"

 
 
Казвам се Марина Атанасова Славянова от гр. Пловдив. 2001г. се запознах с една съседка, която е идвала в кабинета вече 3 години и тя ми каза за Егологията и г-н Захариев. И понеже аз имах възпаление на яйчниците и страдах от силно главоболие – по една шепа лекарства вземах. Престанаха да ми действат хапчетата и започнах прахчета аулин да взимам. Взех си материалите, запознах се с материята и започнах да посещавам кабинета. И вече 2 години от както идвам болките отшумяха. Яйчниците, главоболието…сега мога да кажа че пия по 1-2 хапчета в месеца. Много съм доволна и много вярвам в Егологията. В началото не разбирах за какво става въпрос, но си взех книгата, и теста, който се мъчих близо половин час и повече да изгоря и страшна миризма, че после отварях да се проветрява, защото миришеше на нещо страшно тежко. Нямам думи. Аз много съм преживяла, и катастрофа сме правили с мъжа ми. А сега съм толкова доволна, спокойна, няма го това главоболие – жизнена съм Искам да кажа на хората, че който разбира може да посети кабинета, но който не разбира да не говори, да си мълчи. Да, това което г-н Захариев прави има бъдеще, то е голяма надежда, стига само ние самите да я разбере, Идвам с удоволствие всеки месец. А когато не мога да дойда си паля тест.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009