НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми дископатия високо кръвно главоболие бучка бъбреци депресия сърце кръст успокоение опорно-двигателен апарат артроза сън кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Пиех много силни болкоуспокояващи”

 
Свързани проблеми: главоболие
 
Казвам се Даниела Дамянова, от гр. Лом. Дойдох, защото имах страшно главоболие. От 4-5 години не спираше да ме боли главата. Пиех много силни болкоуспокояващи, от тези със зелените рецепти. За пръв път посетих кабинета преди 3 години. Като излязох почувствах много силно главоболие, като игли ми се забиваха в главата, въобще не помня как съм стигнала до центъра. Като се прибрах вкъщи разбрах, че всички са били много спокойни, чак им се доспало. След това идвах в продължение на три месеца аз, след това три месеца майка ми, като всяко носеше тестове на другата. Сега не пия вече никакви лекарства, защото нямам главоболие – много съм доволна. А да те боли глава е нещо страшно, децата ми непрекъснато ги карах да ме масажират. Никой не ме е уговарял какво да говоря, аз дори за първи път разговарям с вас, така че никой не ме е манипулирал да лъжа. В никакъв случай не бих правила невярна реклама за пари, касаеща здравето ми. Аз дори в момента имам много сериозен здравословен проблем и се оказа, че шарлатаните са в болницата. Там играят многото пари и рекламата. Толкова здрави и прави хора минават на ТЕЛК, просто се знае за коя група, колко пари трябва да се дадат. Това си е публична тайна. Аз съм от малък град където всичко се знае. Много хора с моята диагноза са с придружител, защото на мен ми слагат в кръста ланолин – имам дискова херния, коксартроза, остеопороза сколиоза на целия гръбначен стълб и шийните прешлени. И никой не ме пита как изобщо мога да се движа, че чантата ми е пълна цялата с лекарства и ги пия без вода, зависи къде и как ме свари болката. Но не ми дават ТЕЛК, просто играят навсякъде парите. А в кабинета всеки може да дойде и да му олекне, да получи помощ. На хората, мога да кажа, който не вярва – нека да дойде да провери. Благодаря Ви, че ми дадохте възможност да изкажа това, което мисля.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009