НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие артроза високо кръвно дископатия сърце здравословни проблеми бъбреци опорно-двигателен апарат кръст сън бучка успокоение депресия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Дойдох в кабинета със силни болки в кръста”

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Петър Кочев, от гр. Ловеч съм. Аз дойдох в кабинета със силни болки в кръста, но още след първото посещение, като се прибирах усетих, че болката изчезна. Бях много изненадан. Виждам, че ефекта от Егологията е много голям и не мога да разбера как лекари и учени хора не могат да го разберат. Преди да дойда видях резултата при един мой колега. Виждам го, че ходи вече без патерици и го попитах какво става – как се е оправил и той ми обясни за кабинет “Егология”. Започнах да гледам предаванията по телевизията. Тогава реших и аз да опитам, защото имах много силни болки в кръста. Страдам от 7-8 години, вероятно е дископатия. Аз работя като шофьор и мисля, че има много агресия по пътищата, вследствие на СЕС. Апелирам към хората, които изобщо не познават тази материя – да се заинтересуват, да прочетат, да си огледат вратовете за петното. Аз се уверих в резултатите на науката “Егология” и смятам, че има голямо бъдеще, стига хората да се опитат да я разберат. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009